Hem » 24 mars 14:18, Trafikolycka, smitning från, Borås

24 mars 14:18, Trafikolycka, smitning från, Borås

Polisen får in ett samtal om om en trafikolycka som inträffat vid Teknologgatan i Borås. Den bil som vållat olyckan, kört in i en annan bil smiter från platsen. Ett vittne till olyckan följer den smitande bilen och kontaktar polis. Den smitande bilen har efter kollisionen kört över en refug och kört ner en vägskylt och kört vidare.

Polis åker mot angiven plats och har kontakt med den som följer den smitande bilen. Samtidigt kommer det in uppgifter kring den bil som blivit påkörd, ingen person är skadad. Polis kan stoppa den smitande bilen och föraren, en man får blåsa och misstänks sedan för rattfylleri. Han medtogs för provtagning. I den misstänktes bil finner polisen även alkohol och en hund, hunden omhändertagen.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *