Hoppa till innehåll
Hem » 23 mars 06:41, Sammanfattning natt, Jönköpings län

23 mars 06:41, Sammanfattning natt, Jönköpings län

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Thomas Agnevik. Till kvällen kommer Björn Öberg.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 30 ärenden mellan klockan 22 och 06. Ingen person har gripits. Här kommer ett urval av nattens händelser:

02:03 Polisen larmades till en adress i Vireda, Aneby, med anledning av ett inbrottsförsök. Någon, eller några, hade försökt att ta sig in i en bostad utan att lyckas. Ett larm aktiverades och gärningspersonen/gärningspersonerna lämnade adressen. Ingenting ska ha stulits i samband med detta. En anmälan om försök till grov stöld upprättades. Det finns ingen misstänkt gärningsperson. I samband med att polispatrull var på plats för att utreda denna händelse upptäcktes ytterligare ett brott. Verktyg hade blivit utburna ur en lada som ligger på en gård i närheten. Någon, eller några, ska ha burit ut verktygen utanför ladan, men ingenting ska ha saknats. En anmälan gällande stöld genom inbrott upprättades. Det finns ingen misstänkt gärningsperson.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Jönköpings län.