Hem » 22 mars 14:55, Rån, Göteborg

22 mars 14:55, Rån, Göteborg

En man blev rånad i sitt hem.

Enligt uppgifter via Polisen kontaktcenter (PKC) har en man i 70-årsåldern under natten blivit rånad och misshandlad i sitt hem i Högsbo i Göteborg. Mannen öppnade dörren då det ringde på, två maskerade män trängde sig in i lägenheten och misshandlade målsägaren. Gärningsmännen stal en summa pengar när de lämnade brottsplatsen. Målsägaren fick en svullnad i ansiktet i samband med misshandeln.    
Polis har varit på platsen och skriver anmälan om stöld alternativt rån.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *