Hoppa till innehåll
Hem » 22 mars 07:07, Sammanfattning natt, Södermanlands län

22 mars 07:07, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 35 ärenden som rör Södermanlands län. Ingen har gripits. Två personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

23:37 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till ett trapphus på Årbygatan i Eskilstuna med anledning av en brand. Väl på plats visade det sig att en bit kartong och eventuellt en byrå vid entréplan brunnit. Räddningstjänsten har släckt branden och vädrat ut. Polispatrull har inte hittat någon naturlig orsak till branden och en anmälan om mordbrand kommer skrivas. I nuläget finns ingen misstänkt.

00:09 I samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Nybron i centrala Eskilstuna uppstod misstanke om drograttfylleri och ringa narkotikabrott för eget bruk mot föraren. Mannen i 25-årsåldern fick följa med polisen för provtagning och förhör.

03:36 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Ruddammsgatan i Eskilstuna med anledning av en brand i ett fordon. Väl på plats visade det sig att en moped brunnit. En anmälan om skadegörelse genom brand kommer skrivas. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

Utöver detta har polisen haft ärenden om psykisk ohälsa, trafikbrott, tre viltolyckor utan personskador (rådjur) samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Blåljus Södermanland