Hoppa till innehåll
Hem » 22 mars 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

22 mars 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

17.50 Rattfylleri, Assarebo, Trollhättan. Polis och ambulans skickas till platsen, där en moped kört av vägen. En man uppges ligga i diket, vaken och talbar. Mannen blåser positivt för alkohol, och misstänks nu för rattfylleri.

18.40 Blåljussabotage, Åttagården, Falköping. Under tiden polispatrull arbetar i ett ärende skärs ett däck sönder på polisbilen. Den bärgas från platsen, och en anmälan om sabotage mot blåsljusverksamhet skrivs. Det finns ingen misstänkt.

21.13 Stöld genom inbrott, Bolltorp, Alingsås. Anmälare kommer hem och upptäcker att man haft inbrott i sin bostad. Okänd gärningsperson har kastat in en sten genom en ruta på en altandörr på bostadens baksida, och därigenom tagit sig in. Polis gör en brottsplatsundersökning för att säkra eventuella spår, och håller förhör med målsägande. En anmälan grov stöld genom inbrott skrivs.

02.20 Stöld/inbrott, Hängpilsgatan, Göteborg. Polis skickas till platsen efter att ett larm lösts ut från en barnavårdscentral, och även väktare är på väg fram. Två personer uppges ha varit inne i lokalen, innan de lämnar med någon form av gods. Polis spårar i området med hund, men ingen av de misstänkta anträffas. En anmälan stöld genom inbrott skrivs.

04.51 Stöld av bil, Vara. Anmälare uppger att en bil tillgripits från bostadsadressen. Polis skickas till platsen, men bilen har lämnat i okänd riktning. Den larmas ut, och en anmälan skrivs.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.