Hem » 21 mars 07:18, Sammanfattning natt, Dalarnas län

21 mars 07:18, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Dessa kör sedan runt i området med bilen. Polispatrull omhändertar dessa tre som nu misstänks för tillgrepp av fortskaffningsmedel och misshandel. Den som körde den tillgripna bilen misstänks även för rattfylleri.

00.27 Tre dressiner tillgrips i Vansbro och placeras på järnvägsspår. Dressintjuvarna börjar därefter trafikera järnvägslinjer varav en trafikeras med tågtrafik. Tågstopp beordrat. Under natten påträffades två av dressinerna.

23.49 Rattfylleri, Mora. Polispatrull har omhändertagit en person misstänkt för rattfylleri. Även omhändertagit bilnycklar samt körkort.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Dalarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *