Hem » 20 mars 06:45, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

20 mars 06:45, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Kl 00.52 Halmstad, smitning från trafikolycka
Polisen får information från sjukhuset i Halmstad som rör en man som kommit in med skador till sjukhuset. Mannen uppger att han blivit påkörd av en bilist som sedan smitit från platsen. Polisen åker till sjukhuset och talar med den skadade. Mannen uppger att han ska ha färdats på en sparkcykel på Snöstorpsvägen och fått möte med en bil i en skarp kurva. Bilen och den skadade kolliderar och den skadade mannen faller av sin cykel, slår i huvudet och svimmar troligen av. När han vaknar så ringer han en släkting som tar honom till sjukhuset. Den skadade har en huvudskada som måste sys, i övrigt oklart skadeläge. Polis har varit på platsen för olyckan för dokumentation. Föraren av den bil som var inblandad är fortfarande okänd. Föraren är misstänkt för smitning från trafikolycksplats.    

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *