Hem » 19 mars 18:47, Stöld/inbrott, Göteborg

19 mars 18:47, Stöld/inbrott, Göteborg

Stöld genom inbrott, i Majorna.

En målsägare kontaktade polisen då han och hans flickvän haft inbrott i sin lägenhet.
Paret var vid badrummet när de hörde något som de reagerade på och gick för att se efter, de hörde då att någon sprang. När de tittade mot ytterdörren stod den på vid gavel och flickvännens handväska som tidigare stått vid insidan av dörren var borta. Flickvännen hade kommit hem bara en kort stund innan och hade känslan av att någon följde henne.
Polis på plats skriver anmälan om stöld genom inbrott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *