Hoppa till innehåll
Hem » 19 mars 07:14, Sammanfattning natt, Södermanlands län

19 mars 07:14, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 40 ärenden som rör Södermanlands län. Ingen har gripits. Tre personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

01:53 Vid Kungsgatan i Eskilstuna valde en bilist att inte stanna på polismannens tecken. Ett kortare förföljande inleddes innan färden tog slut vid en återvändsgränd. Föraren, en man i 35-årsåldern, blev misstänkt för drograttfylleri, grov olovlig körning, grov vårdslöshet i trafik, brott mot knivlagen och för att ej ha stannat på polismannens tecken. Han fick följa med till polisstationen för provtagning och förhör.

03:31 Polis larmades till Stora Torget i centrala Nyköping med anledning av ett personrån. Två maskerade gärningspersoner ska ha hotat en man i 45-årsåldern med ett vasst tillhygge och fått med sig mannens tillhörigheter. Flera polispatruller och hundpatrull sökte vid brottsplatsen och vid närliggande områden men i nuläget finns ingen misstänkt. Ingen person skadades fysiskt i samband med händelsen. En anmälan om grovt rån kommer skrivas.

Utöver detta har polisen haft ärenden om psykisk ohälsa, trafikbrott, samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Blåljus Södermanland