Hoppa till innehåll
Hem » 19 mars 07:14, Sammanfattning natt, Östergötlands län

19 mars 07:14, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 54 ärenden som rör Östergötlands län. En person har gripits (se nedan). Tre personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

22:33 Polis larmades till Önhult, Åtvidaberg, med anledning av en viltolycka. En personbil ska ha kört in i en flock med hjortar. När polis anlänt till platsen uppstod misstanke om rattfylleri mot föraren. Mannen i 25-årsåldern fick följa med polisen för provtagning och förhör.

03:42 Polis larmades till Rundelsgatan i Linköping med anledning av ett pågående inbrott i ett förråd. Flera polispatruller och hundpatrull involverades i ärendet och hundpatrullen lyckades spåra upp en gärningsman som kunde gripas vid Hejdegatan. Mannen, i 35-årsåldern, blev misstänkt för stöld genom inbrott. I samband med gripandet ska den misstänkte ha blivit biten av polishunden. Han blev därför kontrollerad på sjukhus innan han fick följa med till polisstationen. Stöldgodset är okänt.

05:27 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till riksväg 23/34 utanför Slaka, Linköping, med anledning av en trafikolycka. Enligt SOS-larmet ska en personbil ha kört ner i diket i södergående körriktning och två personer vara drabbade. Polis på plats har pratat med de inblandade och kommer skriva en anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.