Hoppa till innehåll
Hem » 19 mars 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

19 mars 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

23.11 Lidköping, vårdslöshet i trafik m.m.
På Rörstrandsvägen försöker polisen stoppa en bilist för kontroll. Fölraren vägrar dock att stanna och ett förföljande inleds. Föraren kör i hög fart och vårdslöst ut ur Lidköping och vidare på vägar mot Götene. Efter cirka 20 minuter kan polisen få stopp på bilen i Holmestad. Det fanns beslut om spikmatta men stoppet gjordes innan den behövde användas. Föraren, en man i 30-årsåldern, tas med för provtagning och rapporteras för drograttfylleri, rattfylleri, vårdslöshet i trafik samt ej stannat på polismans tecken.

23.51 Skara, brand i villa
I Sörskogen har det börjat brinna i en villa. När räddningstjänsten kommer fram är branden fullt utvecklad och alla fyra som bor i huset har tagit sig ut. Alla fyra åkte med ambulans till sjukhus, inga större skador men chockade. När räddningstjänsten är klar på platsen kommer den att spärras av för en teknisk undersökning. Då brandorsaken är oklar har en förundersökning om mordbrand inletts.

02.05 Skara, inbrott
Larmet går från Cirkle K på Skaraborgsgatan och väktare samt polis åker dit. Någon har gjort ett hål i entrédörren och tagit sig in. Ingen kvar på platsen och trots sök i området har ingen gripits. Troligtvis har man stulit godis, chips och läsk.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.