Hem » 18 mars 18:18, Misshandel, Nacka

18 mars 18:18, Misshandel, Nacka

Via 112 får polisen information om att tre personer bråkar med varandra i Orminge.

När polisen var på plats på Husaröstigen med omnejd träffade de inte på några skadade personer. Det fanns inte heller några personer som hade sett den misshandel som polisen fått uppgifter om hade skett.

På de uppgifter som kom in via 112 kommer en anmälan angående misshandel skrivas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *