Hem » 18 mars 11:59, Rattfylleri, Malung-Sälen

18 mars 11:59, Rattfylleri, Malung-Sälen

En person har omhändertagits av polis misstänkt för rattfylleri i Transtrand, Malung-Sälens kommun.

Föraren, en man i sjuttioårsåldern underlät att stanna på polismans tecken varpå ett förföljande inleddes. Efter några minuter fick patrull stopp på förföljd bil och föraren fick blåsa i sållningsinstrument vilket gav positivt utslag. Medförd för kroppsbesiktning. Patrull har omhändertagit körkort och föraren misstänks för rattfylleri samt ej stannat på polismans tecken.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Dalarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *