Hem » 18 mars 08:39, Övrigt, Östergötlands län

18 mars 08:39, Övrigt, Östergötlands län

Presstalespersonerna är på möte 09:30-15:00.

På grund av utbildning kommer ingen presstalesperson vara i tjänst mellan 09:30-15:00. Under den tiden uppdateras inte händelsenotiserna. Samtal till polisens pressnummer besvaras av personal vid regionledningscentralen i mån av tid. Efter klockan 15 är Thomas Agnevik i tjänst till 22:00.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Östergötland. Polis och SOS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *