Hoppa till innehåll
Hem » 18 mars 07:07, Sammanfattning natt, Östergötlands län

18 mars 07:07, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 42 ärenden som rör Östergötlands län. En person har gripits (se nedan). En person har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

23:44 Polis larmades till en matbutik i Linghem, Linköping, med anledning av att ett inbrottslarm aktiverats. När polis kom till platsen kontrollerades personer och fordon i närheten och hundpatrull kopplades in för spårsök men i nuläget finns ingen misstänkt. En brottsplatsundersökning har genomförts och en anmälan om stöld genom inbrott kommer skrivas. Tjuven/tjuvarna ska ha fått med sig frimärken.

05:08 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Idrottsgatan i Norrköping med anledning av en brand. Enligt SOS-larmet ska en parkerad bil ha börjat brinna. När polispatrull anlänt till platsen kunde en misstänkt person gripas efter hjälp från allmänheten med signalement. Mannen i 25-årsåldern är misstänkt för skadegörelse genom brand. Räddningstjänsten kunde släcka branden och ingen person skadades fysiskt i samband med händelsen.

Utöver detta har polisen haft ärenden om psykisk ohälsa, trafikbrott, viltolyckor samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.