Hem » 17 mars 17:10, Rattfylleri, Hudiksvall

17 mars 17:10, Rattfylleri, Hudiksvall

Ett vittne ser en man dricka alkohol och sedan köra bil.

Ett vittne har sett en man i 60-årsåldern dricka alkohol och sedan försöka parkera en bil på Långgatan. Vittnet påtalar för mannen i bilen att han inte ska köra bil och mannen går därefter från platsen. Med hjälp av vittnets iakttagelser hittas mannen av polis. När nykterheten kontrolleras blåser han positivt och blir medtagen för blodprov. En anmälan om rattfylleri kommer att skrivas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Gävleborgs län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *