Hoppa till innehåll
Hem » 17 mars 06:43, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

17 mars 06:43, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

00:37, stöld genom inbrott, Surte
Vi får in ett samtal om att två obehöriga personer befinner sig i en källare till en fastighet i Surte. De ska enligt uppgift befinna sig i ett utrymme med källarförråd. Patrull åker dit, men gärningspersonerna har redan lämnat. Troligtvis har de tagit sig in genom ett ohaspat fönster. De har sedan brutit sig in i ett av källarförråden. Oklart vad som är stulet. En anmälan om stöld genom inbrott är upprättad.

01:58, brand, Bollebygd
Vi får larm om en brand i ett garage, där det enligt uppgift ska finnas en båt. Räddningstjänst och polis åker till platsen. Inga öppna lågor, men mindre rökutveckling. Patrullen skriver en anmälan om brand utan misstanke om brott.

02:25, rattfylleri, Ale
En anmälare ringer och uppger att en gärningsperson försöker göra inbrott i en bil. Gärningspersonen lämnar enligt uppgift sedan platsen i en annan bil. En patrull åker dit och stoppar en bil i anslutning till den aktuella adressen. I bilen finns brottsverktyg och slangutrustning. Föraren tas med för kontroll misstänkt för drograttfylleri. Han misstänks även för försök till stöld.

04:43, skadegörelse, Borås
En väktare konstaterar att det har varit inbrott i en byggnad i Knalleland och att det eventuellt kan finnas personer kvar i byggnaden. Polis åker till platsen. En hundpatrull söker av, utan att hitta någon person. En ruta är krossad och det ligger en sten innanför. Patrullen skriver en anmälan om skadegörelse.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.