Hem » 14 mars 08:21, Sammanfattning natt, Västerbottens län

14 mars 08:21, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Det har varit en natt med relativt få ärenden i länet. Polisen har även utfört flertalet kontroller av personer och fordon som inte har lett till någon misstanke om brott.

Här följer ett urval av nattens ärenden:

00:29 Misshandel, Skellefteå
Polisen beordras till en ort norr om Skellefteå med anledning av uppgifter om att en misshandel ska ha ägt rum. Två män ska ha varit inblandade i händelsen. Det finns ingen uppgift om att någon person ska ha behövt uppsöka sjukvård. Anmälan om misshandel upprättas. 

00:29 Trafikbrott, Umeå
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på Östra Kyrkogatan. Föraren får en ordningsbot då bilen saknar baklysen.

02:01 Brand, Umeå
Polisen larmas om en villabrand på Berghem och åker dit för att biträda räddningstjänsten. En person, som befann sig i huset, förs till sjukvård med ambulans. Skadeläget är oklart. Polisen misstänker inget brott i samband med branden. 

03:53 Misshandel, Umeå
Polisen beordras till Västteg i Umeå med anledning av ett bråk utomhus. När polisen kommer dit är inte bråket längre pågående. En person, en man, ska ha blivit misshandlad av mer än en gärningsperson. Gärningen rubriceras i nuläget grov misshandel. Enligt de uppgifter som finns för närvarande ska mannen inte ha uppsökt sjukvård. 

Ingen person är frihetsberövad i ärendet. 

Dela gärna detta inlägg:
Västerbotten - alla blåljus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *