Hoppa till innehåll
Hem » 13 mars 08:18, Sammanfattning natt, Södermanlands län

13 mars 08:18, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Polisen i Södermanland har hanterat ett 80-tal ärenden mellan kl 22 och 07. Ingen har gripits. Händelser i urval:

23.43 Polis larmades till ett hotell i Eskilstuna. Gäster hade betett sig illa och skulle avvisas därifrån, vilket de motsatte sig. Polis kom dit. Två män blev omhändertagna för tillnyktring, de är i 25- och 45-årsåldern. Både blev även misstänkta för ringa narkotikabrott eget bruk och innehav. Den äldre mannen blev också misstänkt för ofredande. En motanmälan gjordes om misshandel mot en av hotellets personal, vilket ska ha skett under det tumult som uppstod när gästerna motsatte sig ett avvisande

00.23 Polisen kontaktades om ett rån som skulle ha inträffat någon timme tidigare vid Fristadstorget i Eskilstuna. En man skulle ha misshandlat och rånat en man i 55-årsåldern och kommit över en mindre summa kontanter. Polisen har hållit förhör och inlett en förundersökning om rån. Det finns i nuläget ingen gripen eller misstänkt.

Utöver detta har polisen bland annat hanterat rattfylleriärenden, larm om bråk, psykisk ohälsa, narkotikapåverkade personer etc. Polisen har också utfört en mängd kontroller på allmänhetens och på eget initiativ, som inte har lett till brottsmisstankar.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland