Hem » 13 mars 07:08, Misshandel, grov, Filipstad

13 mars 07:08, Misshandel, grov, Filipstad

En person i tjugoårsåldern har förts till sjukhus med allvarliga skador efter en grov misshandel i Filipstad.

Misshandel inträffade på Stora Torget i Filipstad. Polisen fick larm om detta 01.47 natten till lördag. Utredningsåtgärder har genomförts under natten och fortsätter under lördagen. Ingen är gripen i nuläget. Personer som sett något som kan sättas i samband med ärendet ombedes kontakta polisen på 114 14. Uppge ”tips” i talvalet så kopplas du fram.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Värmland. Polis och SOS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *