Hoppa till innehåll
Hem » 12 mars 07:01, Sammanfattning natt, Östergötlands län

12 mars 07:01, Sammanfattning natt, Östergötlands län

06.25 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 40-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har frihetsberövats.

00.04 polisen fick samtal från vaktbolag om att ett inbrottslarm hade utlöst på Dunderbacken i Finspång. Personer skulle ha setts på platsen och polisen åkte dig. När polisen kom fram hade dessa personer lämnat varför polisen började spåra med hund. Vid en närmare undersökning på platsen för larmet kunde inte något inbrott konstateras. Polisen spårade fram till en personbil och i den anträffades tre män. Då det inte gick att styrka något inbrott eller försök till inbrott blev de tre misstänkta för olaga intrång. De tre männen är i 20-, 25- och 30-årsåldern och de frihetsberövades inte.

00.57 samtal till polisen om en krossad glasruta på en frisersalong på Västgötegatan i Norrköping. Polisen åkte till platsen och det visade sig vara glasrutan i entredörren som var trasig. Polisen har påbörjat en utredning om stöld genom inbrott och även genomfört en brottsplatsundersökning. Ägaren underrättades också.

03.14 SOS-larm till polisen om brand utomhus på landet söder om Ödeshög. Visade sig vara en kraftledning som fallit på ett träd som börjat brinna. Ingen misstanke om brott.

05.39 SOS-larm om trafikolycka på E4 mellan Stavsjö och Strömsfors i södergående körriktning. Polisen åkte till platsen och det visade sig att ingen var skadad. Det finns ingen misstanke om brott. Bilen bärgades.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.