Hoppa till innehåll
Hem » 11 mars 16:45, Trafikolycka, Södermanlands län

11 mars 16:45, Trafikolycka, Södermanlands län

Flera trafikolyckor har inträffat i Södermanland under eftermiddagen, framför allt i närheten av Stjärnhov och Björnlunda. Det har kommit rapporter om mycket halt väglag. Polisen uppmanar alla som ska ge sig ut i trafiken att anpassa hastighet och avstånd efter väglaget.

15.38 En lastbil hade kört av vägen och vält på riksväg 57 precis öster om Stjärnhov. Lastbilen låg i diket och på en åker och hindrade inte trafiken, men flera förbipasserande hade stannat till för att kontrollera hur det hade gått för chauffören. Han var tillsynes oskadd.
16.23 Polis på plats.
Medan räddningstjänst och polis var på platsen åkte en personbil av vägen. Det var mycket halt på platsen och dålig sikt.

15.52 Larm om en lastbil som hade kört av vägen och vält ner i ett dike precis norr om Mariefred, på länsväg 980. Föraren var inte skadad och fordonet blockerade inte trafiken.

16.01 En linjebuss hade kört i diket på länsväg 223, strax öster om Katrineholm. Det fanns inga passagerare i bussen. Föraren skulle ha fått en sårskada på en arm. Ett körfält stängdes av under räddningsarbetet.

16.01 En bilist hade fått sladd på riksväg 55 nära bron söder om Katrineholm, i södergående riktning. Inga personskador hade rapporterats.

16.06 En bilist hade glidit av vägen på riksväg 57 precis väster om Stjärnhov. Airbagar i bilen hade löst ut och kvinnan som körde hade smärta i pannan och en arm.

16.18 Larm om en singelolycka med en skåpbil, strax öster om Katrineholm på riksväg 52. Mannen som körde hade ont i en arm.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland