Hoppa till innehåll
Hem » 10 mars 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

10 mars 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

00.03 Mölndal, stöld/inbrott
Vid Hagabäcksleden i Kållered är det en kvinna som upptäcker att det varit inbrott i hennes parkerade bil. Någon har krossat en ruta på bilen och det saknas airbags, instrument panel och stereo. När kvinnan kom till platsen var det två personer som avvek. En av dom bar på en ryggsäck.

00.28 Borås, stöld/inbrott
Ett pågående inbrott vid Bussgatan, Volvo Bussar. Två personer som tar sig in på ett kontor via ett fönster och där stjäl de datorer och elektronik. En väktare kommer till platsen efter att ett kameralarm gått igång. Väktaren blir hotad av de två männen med något pistolliknande föremål. Tjuvarna försvinner från platsen i hög fart i riktning mot Göteborg. Kontoret är avspärrat för teknisk undersökning. Väktaren var aldrig i fysisk kontakt med tjuvarna och klarade sig oskadd. 

00.37 Göteborg, stöld/inbrott
Vid Julaftonsgatan i Kortedala är det fyra personer som gör inbrott i en företagsbil. De ses lasta saker från företagsbilen in i en silverfärgad bil som de sedan lämnar i. Oklart vad som saknas.

00.37 Göteborg, stöld/inbrott
På Södra Larmgatan är det någon med en grå munkjacka som krossar en ruta till en Juvelerare. Tjuven ses plocka saker i butiken, oklart vad. Ingen gripen.  

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.