Hoppa till innehåll
Hem » 09 mars 06:38, Sammanfattning natt, Södermanlands län

09 mars 06:38, Sammanfattning natt, Södermanlands län

06.08 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 20-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, två har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och tre har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

00.10 en polispatrull träffade på två personer i centrala Katrineholm. Eftersom båda två verkade påverkade av droger fick de följa med för provtagning och förhör, misstänkta för ringa narkotikabrott genom eget bruk och innehav. Det är en man och en kvinna i 30-årsåldern och de frigavs efter förhör.

00.15 polisen fick samtal om en man som var på ett tåg på väg mot centralen i Eskilstuna. Mannen skulle enligt uppgifter till polisen vara påverkad och bära på en batong. Polisen mötte upp tåget på centralen och tog hand om mannen och förde honom till polisstationen för provtagning på grund av misstanke om ringa narktokabrott genom eget bruk och innehav, samt brott mot knivlagen när det gäller innehavet av batongen. Efter provtagning blev mannen inlagd i en arrest för tillnyktring.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Blåljus Södermanland