Hoppa till innehåll
Hem » 02 mars 06:02, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

02 mars 06:02, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

22.16 Rattfylleri, väg 40, Borås. En bil framförs vinglande på väg 40, och den stoppas av polispatrull för kontroll i höjd med Hultamotet- Föraren, en man, visar tecken på narkotikapåverkan och tas med för provtagning misstänkt för drograttfylleri. Han har sedan tidigare ingen behörighet att köra bil, och i bilen anträffas en kniv. Han är nu även misstänkt för grov olovlig körning och brott mot knivlagen. Han tas med för provtagning och fortsatt utredning.

02.30 Stöld/inbrott, Bagerigatan, Mölndal. Polispatrull skickas till platsen efter att ett inbrottslarm lösts ut från en butik. En ruta är krossad, och två mörkt klädda gärningsmän har setts lämna platsen med påsar. Glass konstateras vara tillgripet. En anmälan stöld genom inbrott skrivs. Ingen misstänkt anträffas på platsen.

05.11 Trafikolycka, E6 Stenungsund. En lastbil har kört in i mitträcket, norrgående riktning, och står ut i vägbanan. Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till platsen. Olyckan har inte medfört några personskador, men under tiden arbete pågår på platsen är ett körfält i norr- samt södergående riktning avstängda. En anmälan vårdslöshet i trafik skrivs.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.