Hoppa till innehåll
Hem » 28 februari 07:58, Sammanfattning natt, Östergötlands län

28 februari 07:58, Sammanfattning natt, Östergötlands län

God morgon! Dagens presstalesperson är Dennis Johansson Strömberg.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 90 ärenden mellan klockan 22 och 07. Här kommer ett urval av nattens händelser:

22:25 Polis larmades till en adress i Ektorp, Norrköping, med anledning av ett personrån som hade inträffat utomhus. En kvinna, som är i 50-årsåldern, hade blivit konfronterad av okända gärningsmän. I samband med rånet ska gärningsmännen ha visat upp ett vasst föremål. Kvinnan blev rånad på tillhörigheter, sedan lämnade gärningsmännen platsen. Händelsen rubriceras som grovt rån. Kvinnan ska inte ha fått några fysiska skador. Ingen är frihetsberövad i ärendet.

22:33 En polispatrull befann sig vid lasarettet i Motala i ett ärende och när poliserna återvände till sin parkerade bil upptäcktes det att polisbilen var skadad. Någon, eller några, hade skurit sönder däcken, slagit sönder rutor samt repat bilen. Polisbilen bärgades från platsen. En anmälan gällande sabotage mot blåljusverksamhet upprättades. I nuläget finns ingen misstänkt för brottet.

23:22 Polis larmades till en lägenhet i Skäggetorp i Linköping med anledning av ett bråk. En man, som är i 55-årsåldern, hade misshandlat en kvinna han har en relation med. Mannen greps misstänkt för misshandel. Kvinnan fördes till sjukhus, i övrigt har polisens presstjänst inga uppgifter om kvinnans skadeläge.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller samt ärenden som rör psykisk ohälsa.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.