Hem » 26 februari 12:13, Rån övrigt, Göteborg

26 februari 12:13, Rån övrigt, Göteborg

Enligt SOS så har en person har hittas i sin bostad misshandlad möjligen delvis med en kniv och bunden. Personen uppger själv att hen har blivit utsatt för ett rån. Oklart vad som blivit tillgripet. Personen uppges dock inte vara allvarligt skadad. Brottet uppges ha genomförts av två män som troligen lämnat platsen i bil.

Kl 12.28: Polis på plats. Även ambulans har tillkallats. Förhör med offret/målsägande genomförs. Inga knivskador. Enligt offret så har gärningsmännen hotat med kniv och misshandlat hen. Polispatruller söker i närområdet efter två män, möjligen i bil som överensstämmer med signalement. Ingen gripen i nuläget. Bostaden/lägenheten kommer att spärras av för teknisk undersökning.

Polisen inleder förundersökning.Rubricering för närvarande rån och grovt hemfridsbrott.    

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *