Hoppa till innehåll
Hem » 25 februari 06:56, Sammanfattning natt, Södermanlands län

25 februari 06:56, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 26 ärenden som rör Södermanlands län. Ingen har gripits. Två personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

02:21 Polis larmades till en butik på Österleden i Katrineholm med anledning av att ett inbrottslarm aktiverats. Flera polispatruller och hundpatrull involverades i ärendet. Väl på plats konstaterades det att tjuven/tjuvarna sågat sig in genom taket. Polisen har sökt efter misstänkta men i nuläget har ingen person frihetsberövats. Platsen har spärrats av för en kriminalteknisk undersökning och en anmälan om grov stöld kommer skrivas. Det är i nuläget oklart vad som stulits.

05:24 Polis och väktare larmades till Tuna Park handelsområde i Eskilstuna med anledning av att ett inbrottslarm aktiverats vid en telefonbutik. Väl på plats visade det sig att rutan till entrédörren krossats. I nuläget har ingen person frihetsberövats men platsen har spärrats av för en kriminalteknisk undersökning och en anmälan om försök till grov stöld kommer skrivas.

Utöver detta har polisen hanterat två viltolyckor utan personskador (rådjur och dovhjort) samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland