Hem » 24 februari 05:31, Stöld/inbrott, Malmö

24 februari 05:31, Stöld/inbrott, Malmö

Man gripen efter inbrott i butik, Limhamn.

Uppringare larmar om ett pågående inbrott i en klädbutik på Järnvägsgatan. En person ses ta sig in i lokalen och komma ut med stöldgods som därefter lastas i en personbil. Polispatruller skickas till adressen. Uppringaren ser mannen lämna platsen. En kort stund därpå kontaktar uppringaren åter polis då den misstänkte tjuven har kommit tillbaka och ses fylla sin bil med mer stöldgods från butiken. Polispatrull anländer till platsen och mannen grips. En anmälan om stöld genom inbrott upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus skåne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *