Hem » Uppdaterad 23 februari 19:36: 23 februari 16:58, Räddningsinsats, Torsby

Uppdaterad 23 februari 19:36: 23 februari 16:58, Räddningsinsats, Torsby

Det är ett äldre norskt par som kört vilse i gränsområdet och kört fast med bilen. Mobiltäckningen är dålig i området och polisen har varit i kontakt med paret men utan att kunna fastställa deras position. Allmänhet som iakttagit en svart Opel Insignia i området ombedes kontakta polisen på 114 14. Uppge ”tips”.

Uppdatering 19.33

Vi har nu fått kontakt med paret som uppger att de är våta och kalla men i övrigt oskadda. Vi har en koordinat och polispatrull är på väg fram för att hjälpa dem. Vi har ännu inte träffat på dem fysiskt.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Värmland. Polis och SOS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *