Hem » Uppdaterad 22 februari 17:24: 22 februari 16:11, Trafikolycka, personskada, Karlstad

Uppdaterad 22 februari 17:24: 22 februari 16:11, Trafikolycka, personskada, Karlstad

En trafikolycka har inträffat på E18 i höjd med Bergmotet i Karlstad. Initiala uppgifter 2 bilar och skadade personer. Ambulanser och Ambulanshelikopter kallade till platsen räddningstjänst och polis på väg.

UPPDATERING FRÅN OLYCKA 22.21

I samband med olyckan inträffar en mindre olycka i kön där personerna som kolliderade fick skriva egna skaderapporter till respektive försäkringsbolag. Ytterligare en trafikolycka skall samtidigt ha skett på E18 längre västerut. Inga inrapporterade skdade vid den olyckan

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Värmland. Polis och SOS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *