Hem » Uppdaterad 22 februari 16:56: 22 februari 15:35, Rån väpnat, Örebro

Uppdaterad 22 februari 16:56: 22 februari 15:35, Rån väpnat, Örebro

Uppdaterad 22 februari 17:08

En tonåring har blivit rånad av en annan tonåring

2 tonåringar har någon sort osämja sinsemellan. Den ena drar fram en kniv och tvingar av den andra en mobiltelefon. Ett vittne ser det här och tillkallar polis. Rånaren har flytt till fots. Han anträffas av polis inte långt från platsen. Den unga mannen grips och förs till polisstationen för förhör.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Örebro län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *