Hem » 22 februari 04:52, Stöld/inbrott, Gävle

22 februari 04:52, Stöld/inbrott, Gävle

Oväsen från en källare väcker boende.

Boende i ett flerbostadshus på Kaserngatan vaknar av slammer från källaren. I källaren hittar polisen avkapade kopparrör med mera, samtidigt springer någon från platsen mot centrum. En patrull springer efter och hittar personen som försöker gömma sig i ett dike. Det är en man i 45-årsåldern. Han grips och anhålls senare av åklagare.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Gävleborgs län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *