Hem » Uppdaterad 21 februari 08:29: 21 februari 08:22, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Uppdaterad 21 februari 08:29: 21 februari 08:22, Sammanfattning natt, Östergötlands län

07.35 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 45-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, två har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och och två har fått följa med för provtagning och förhör med anledning av misstanke om drogpåverkan.

00.18 i samband med en rutinkontroll av en bilist i Vallarondellen i Linköping blev föraren misstänkt för drograttfylleri och en kvinna i 20-årsåldern fick följa med för provtagning och förhör. Hon frigavs efter förhöret.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Östergötland. Polis och SOS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *