Hem » 21 februari 07:30, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

21 februari 07:30, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

00:10 Drog rattfylleri, Nossebro.
Polispatrull stoppade en förare på Landsväg 186 i Nossebro och han misstänktes för drograttfylleri. Mannen som är i 35-årsåldern fick sitt körkort omhändertaget och medtogs för provtagning.

00:31 Olaga hot försök till misshandel, Gibraltargatan, Göteborg.
Polis fick larm om att en man utsatts för försök till misshandel och olaga hot. Fyra för honom okända och maskerade män har fått honom till marken och då uttalat hot mot mannen innan de springandes lämnade platsen. I nuläget är det oklart vad som gjorde att de blev avbrutna i händelse förloppet.  

03:15 Mord/Dråp, Solbergavägen, Mariestad.
Polis fick larm om ett mord/dråp på en adress på Solbergavägen i Mariestad. Polis åkte till platsen och där kunde konstateras att en kvinna i 35-årsåldern är avliden/bragd om livet. Ytterligare en kvinna i 35-årsålden har blivit misshandlad på adressen hon tog om hand av polis i närheten av adressen. På adressen kunde polis gripa en man i 40-års åldern misstänkt för att att utfört dådet.  
Polis spärrar av den aktuella adressen för teknisk undersökning samt håller förhör med vittnen för att få en klarare bild av händelseförloppet.  

05:02 Rån, Borås.
En man i 22-årsåldern uppgav för polis att han blivit rånad på Trandaredsskolans parkering. Han var där för att träffa en kompis när två maskerade gärningsmän dök upp och misshandlade och rånade honom på hans mobiltelefon. Mannen fick uppsöka sjukvård för mindre sårskador.
Anmälan upprättades av polis.  

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *