Hem » 21 februari 07:00, Sammanfattning natt, Jämtlands län

21 februari 07:00, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. En person har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:22 Ofredande, Östersund
Polis beordrades till en bensinstation med anledning av att en man var otrevlig mot personalen och därefter lämnat platsen. Polis håller förhör med personalen och upprättar en anmälan gällande ofredande.

01:18 Trafikbrott, Åre
På E14 i höjd med Undersåker utfärdas en ordningsbot (böter) med anledning av att en personbil med körförbud körs.

01:40 Rattfylleri, Östersund
Polis stoppar och kontrollerar en personbil i Odenslund, Östersund. Misstanke uppstår om att föraren, en man i 25-årsldern, är påverkad av narkotika. Han tas med för provtagning och förhör. Körkortet omhändertas och en anmälan gällande misstänkt rattfylleri samt ringa narkotikabrott eget bruk upprättas.

04:16 Stöld från motorfordon, Krokom
Samtal inkommer om stöld av extraljus från bilar i Föllinge. Polis beordras ut och stoppar och kontrollerar en personbil i vilken det färdas två män och en kvinna. I bilen anträffas misstänkt stöldgods, som tas i beslag. Polis håller förhör och anmälan ska upprättas.

En viltolycka har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckan.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus hela Jämtland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *