Hem » 20 februari 17:46, Rattfylleri, Lund

20 februari 17:46, Rattfylleri, Lund

Personbil kör över rondell, Dalby.

Larm inkommer om en singelolycka på RV11 sydväst om Dalby. En personbil har kört rakt över rondellen. Personerna som färdats i bilen uppges vara ute ur fordonet. Polispatruller skickas till platsen. Föraren av bilen, en man i 30-årsåldern, omhändertas misstänkts för rattfylleri. Bärgare beställs till bilen. Inga personskador har rapporterats.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus skåne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *