Hem » 20 februari 07:30, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

20 februari 07:30, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

22:47 Försök till mord/dråp, Vitklövergatan Nödinge.
Polis fick larm om en skadad man på Viklövergatan i Nödinge, mannen har någon form av stickskador i buken. När polisen kommer fram anträffades en man i 25-årsåldern med sänkt medvetandegrad. Ambulans omhändertog mannen för vård. Platsen spärras av och en brottsutredning inleds med misstanke om försök till mord/dråp som brottsrubricering. 
Den skadade mannen fördes till sjukhus. 

00:18 Stöld genom inbrott, Önnered, Göteborg.
En villaägare larmade polis om ett pågående inbrott. Målsägaren var bortrest men hade via övervakningslarm sett bilder på fyra maskerade gärningsmän i hans bostad. Polis ryckte ut till platsen och kunde konstatera att rutan till en altandörr forcerats. Polis sökte i närområdet med hundpatrull och fick upp spår från bostaden i ett skogsområde en bit ifrån bostaden dock tappades spåret när det övergick från skog till en asfalterad väg.
Polis upprättade anmälan om stöld genom inbrott.

00:19 Rattfylleri, Angered, Göteborg
En singelolycka vid Rävebergsvägen misstänks orsakats genom att föraren var påverkad. Inledningsvis bedömdes olyckan som allvarlig av räddningstjänsten, föraren hade skador i ansiktet. Föraren kunde dock själv ta sig ur sitt fordon. Mannen fördes till sjukhus och väl där togs även prover för att fastställa om brott begåtts.
 
  
 

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *