Hem » 20 februari 07:05, Sammanfattning natt, Jämtlands län

20 februari 07:05, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:29 Trafikbrott, Östersund
Polis stoppar och kontrollerar en a-traktor i Odenskogs industriområde i Östersund. Föraren, som är en tonåring, använder handhållen mobiltelefon under färd. Vårdnadshavare kontaktas och en anmälan upprättas gällande användande av mobiltelefon under färd.

00:01 Trafikolycka, Åre
Polis kallas till Järpen med anledning av att två a-traktorer är inblandade i en olycka. Ambulanspersonal utför kontroll på plats. Enligt uppgift fördes ingen till sjukvård. Polis utfärdar en ordningsbot (böter) till ena föraren som inte anpassat avstånd till framförvarande fordon.

03:27 Rattfylleri, Östersund
Polis stoppar och kontrollerar en personbil i Odenslund, Östersund. Misstanke uppstår om att föraren, en man i 30-årsåldern, är påverkad av narkotika. Provtagning utförs och anmälan upprättas gällande misstänkt rattfylleri, ringa narkotikabrott eget bruk samt brott mot knivlagen. De två passagerarna, som är en man och en kvinna i 30-årsåldern, misstänks för ringa narkotikabrott innehav.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus hela Jämtland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *