Hem » 20 februari 07:00, Sammanfattning natt, Västernorrland län

20 februari 07:00, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. En person har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:00 Rattfylleri, Härnösand
Polis stoppar och kontrollerar en personbil i Gådeåstaden, Härnösand. Misstanke uppstår om att föraren, en man i 25-årsåldern, är påverkad av narkotika. Han tas med för provtagning och misstänks för rattfylleri samt ringa narkotikabrott, eget bruk.

00:49 Trafikolycka, Sundsvall
Polis som färdas längs E4 i höjd med Hemmanet blir vittne en singelolycka. En bil åker in i vägräcket och voltar. Tre personer färdades i bilen, samtliga tar sig ut ur fordonet på egen hand. Ambulans anländer och för de tre personerna till sjukvård. Polis upprättar en anmälan gällande trafikolycka utan misstanke om brott.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Västernorrland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *