Hem » 20 februari 01:43, Olaga hot, Södertälje

20 februari 01:43, Olaga hot, Södertälje

Polisen har varit på plats i en lägenhet i Pershagen med anledning av lägenhetsbråk.

Polisen har identifierat den man som är misstänkt för olaga hot genom att hota brottsoffret. Han är även misstänkt för hemfridsbrott då han kvarstannat i brottsoffrets bostad trots att hon bett honom att lämna.

När polisen var klar på platsen avvisades mannen från platsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *