Hem » 20 februari 01:36, Narkotikabrott, Huddinge

20 februari 01:36, Narkotikabrott, Huddinge

Den kvinna som polisen kontrollerade i Trångsund är misstänkt för ringa narkotikabrott genom innehav.

I samband med kontrollen kom det fram att hon var efterlyst. Detta eftersom att hon inte kommit till de förhör hon varit kallad till. Hon skulle höras i en utredning angående allmänfarlig vårdslöshet. När hon inte kom till förhören fattade förundersökningsledaren beslutet att hon skulle efterlysas. 

Polisen medtog henne till stationen för förhör där hon kvarstannade tills de var avslutade.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *