Hem » 19 februari 08:31, Våld/hot mot tjänsteman, Västerås

19 februari 08:31, Våld/hot mot tjänsteman, Västerås

En kvinna med kniv går emot en patrull.

En inringare har mött en kvinna i Bjurhovda som uppger att hon vill ha hjälp av polisen. Kvinnan som är i 35-årsåldern försvinner sedan in i ett trapphus. När polisen lokaliserar kvinnan går hon mot patrullen med kniv och blir sprayad med pepparspray och grips för hot mot tjänsteman. Kniven tas i beslag.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Västmanlands län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *