Hem » 19 februari 06:50, Sammanfattning natt, Östergötlands län

19 februari 06:50, Sammanfattning natt, Östergötlands län

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Angelica Israelsson Silfver. Till kvällen kommer Thomas Agnevik.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 40 ärenden mellan klockan 22 och 06. Här kommer ett urval av nattens händelser:

02:29 Polisen larmades till ett bilföretag på Norra Svedengatan i Linköping på grund av ett aktiverat inbrottslarm. Flera personer tog sig in på företaget och stal en bil som de lämnade platsen i. Flera polispatruller involverades i ärendet och åkte till adressen, men inga misstänkta gärningsmän fanns kvar. En polispatrull som befann sig på E4 fick visuell kontakt med den stulna bilen som kördes i hög hastighet i riktning mot Norrköping. Polispatrullen åkte efter bilen men sedan tappades den visuella kontakten med bilen, i nuläget är ingen frihetsberövad i ärendet. Händelsen rubriceras som grov stöld. Det finns i nuläget ingen misstänkt för brottet.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Östergötland. Polis och SOS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *