Hem » 19 februari 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

19 februari 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

22.34 Borås, försök till skadegörelse samt skadegörelse genom brand.
Bil brinner på Skolgatan varför räddningstjänst samt polis beger sig till platsen. Vittnen beskriver två yngre killar som setts springa ifrån platsen i samband med branden. Totalt har 4st bilar skadats i samband med branden. En anmälan skrivs och ingen är gripen i nuläget.

22.49 Göteborg, brott mot knivlagen m.m.
En man omhändertas av väktare då han haft en kniv samt misstänkt narkotika på sig. Mannen körs in till polishuset där han får börja med att sova ruset av sig innan förhör kan hållas.

01.34 Alingsås, butiksrån.
En maskerad man kommer in på Cirkel K på Gamla Vänersborgsvägen med en hammare i handen och tilltvingar sig flera limpor cigaretter. Mannen slår sönder en ruta i samband med händelsen. Mannen försvinner sedan på en cykel i riktning mot Willys. Ingen gripen i nuläget och polis har säkrat en övervakningsfilm där man kan följa hela händelseförloppet. Ingen har kommit till fysisk skada under händelsen.

02.22 Ale, rattfylleri m.m.
En patrull försöker stanna en bil i området Nol men den vill inte på något vis samarbeta utan försöker köra ifrån polisen. Efter lite efterföljande stannar den misstänkta bilen och samtliga 4 personer i bilen kan säkras. Föraren kan misstänkas för drograttfylleri. Bilen tas i beslag enligt trafikbrottslagen §7. Föraren får följa med för provtagning och en anmälan skrivs.

03.17 Trollhättan, brott mot vapenlagen.
En bil kontrolleras på Lantmannavägen och där hittar patrullen en så kallad Taser. Bilen har dessutom ett brukandeförbud, körförbud och kan avskyltas då man inte betalt skatten.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *