Hem » 19 februari 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

19 februari 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Hans-Jörgen Ostler.

02.15 Halmstad, skadegörelse genom brand.
Ett vittne hör av sig till polisen och säger att man hört en smäll från ett parkeringsgarage på Andersbergsringen varför polis beger sig till platsen. Visar sig vara en bil som någon har försökt att sätta eld på men inte lyckats. Räddningstjänst var även där och gjorde en första undersökning och enligt dem så har branden självsläkt av någon anledning. En anmälan skrivs och ingen är gripen i nuläget.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *