Hem » 18 februari 06:58, Sammanfattning natt, Södermanlands län

18 februari 06:58, Sammanfattning natt, Södermanlands län

06.15 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 20-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. En har gripits, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och tre har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

00.27 polisen träffade på två misstänkt drogpåverkade personer på Ringvägen i Nyköping. De båda, en kvinna och en man i 20-årsåldern fick följa med för provtagning och förhör, misstänkta för ringa narkotikabrott genom eget bruk.

02.10 polisen träffade på en pojke i övre tonåren på Årbygatan i Eskilstuna. Han verkade påverkad och fick följa med för provtagning och förhör, misstänkt för ringa narkotikabrott genom eget bruk och innehav. En mindre mängd misstänkt narkotika togs i beslag.

03.02 SOS-larm till polisen om brand utomhus på Storgatan i Strängnäs. Polisen åkte till platsen och det visade sig vara två bilar som brann. Polisen påbörjade en utredning om skadegöresle genom brand. Personer som kan ha tips att lämna eller som gjort iakttagelser ombeds att kontakta polisen.

03.15 polisen fick samtal om att ett inbrottslarm utlöst på en förskola i Brunnsbacken, Eskilstuna. Polisen åkte till området och började utreda vad som hänt. En man i 40-årsåldern greps av polisen som misstänkt för inbrottsstöld. Han är i skrivande stund fortfarande gripen.

04.13 polisen fick samtal från ett vaktbolag om att ett inbrottslarm utlöst i en butik på Regementsgatan 19 i Strängnäs. När polisen kom till platsen visade det sig ha varit inbrott. Polisen har påbörjat en utredning om stöld genom inbrott och brottsplatsen är avspärrad i väntan på en kriminalteknisk undersökning som sannolikt kommer ske under dagen. Personer som kan ha tips att lämna eller som gjort iakttagelser ombeds att kontakta polisen.

Under morgonen har fyra viltolyckor utan personskador inträffat i länet.

I övrigt finns det inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Södermanland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *