Hoppa till innehåll
Hem » 18 februari 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

18 februari 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

23.50 Borås, misshandel.
En man blir påhoppad utanför sin bostad i området Sjöbo varför polis samt ambulans larmas till platsen. Visar sig vara flera gärningsmän som alla var maskerade. Målsägande hade lyckats slå ifrån sig så att rånarna lämnade när de förstod att man inte skulle lyckas komma över något. I samband med händelsen har målsägande fått slag samt sparkar från rånarna och han blödde från ett sår i huvudet. Mannen som är i 25års åldern får åka med ambulansen till sjukhus för att få sitt sår omhändertaget. Inga personer gripna men man har tagit några saker i beslag som kommer att lämnas in för spårsäkring.

00.38 Trollhättan, brott mot knivlagen.
En patrull stannar och kontrollerar en bil på Lextorpsvägen med flera personer i. Samtliga kontrolleras och föraren av bilen kan misstänkas för brott mot knivlagen då man hittar en kniv som tillhör honom, kniven tas i beslag

01.30 Falköping, allmänfarlig vårdslöshet.
En fastighet är rökfylld på Järnvägsgatan varför räddningstjänst samt polis larmas till platsen. Visar sig att det är 2 st golvmoppar som brunnit i källaren och gjort så att trappuppgångar har rökfyllts. Man utrymmer en del boende för säkerhets skull under själva saneringen. Platsen spärras av för en teknisk undersökning, ingen gripen.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.