Hem » 18 februari 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

18 februari 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

01.01 Halmstad, skadegörelse genom brand.
En bil brinner invid återvinningscentralen på Oskarströmsvägen varför räddningstjänst samt polis beger sig till platsen. Branden släcks och som väl är har branden inte spridit sig till något annat. I skrivande stund oklart vad det är som gjort att bilen börjat brinna.

03.58 Halmstad, våld och hot mot tjänsteman m.m.
En anmälare ringer in till polisen och berättar att han under gårdagen haft inbrott på sin verkstad i Eldsberga och nu är en bil på plats igen och kör omkring i området. Visar sig vara en utlandsregistrerad bil som anmälaren ser. Anmälaren följer efter bilen och ger oss positioner var de befinner sig. Flera patruller tar upp jakten efter den misstänkta bilen. I höjd med Snöstorp får en patrull visuell kontakt med den flyende bilen. När patrullen försöker stanna bilen blir man istället prejad så man var nära att hamna i diket. Man beslutar att inte försöka stanna den utan man håller sig på behörigt avstånd istället. Man tappar kontakt med bilen och efter några minuter så hittar man bilen övergiven i området Älvsberg. Då det ligger mycket snö på marken följer polis efter spåren och efter en kort stund kan man gripa två personer i en trädgård i närheten. De två männen grips kl. 04.30 och är misstänkta för försök till våld mot tjänsteman samt ett flertal trafikbrott. Visar sig att bilen de använt förekommer vid flera tillfällen med olika utländska registreringsplåtar noterade. Båda personerna körs in till polisstationen för vidare utredning då det finns en hel del saker som kommer att utredas.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *