Hem » 16 februari 15:18, Stöld/inbrott, Katrineholm

16 februari 15:18, Stöld/inbrott, Katrineholm

13.14 Polisen larmades om två personer som hade stulit batterier på ett lastbilsföretag i Katrineholm. Personalen hade stängt grinden till det inhägnade området så att personerna inte skulle kunna lämna innan polisen kom dit.

13.22 Polis på plats. Båda personerna hade då precis tagit sig ut och sprungit från platsen. Polisen sökte med hund och en polispatrull kunde kort efteråt få tag i den ena mannen, men inte den andra. Det visade sig vara en ung man i övre tonåren. Han greps och fördes till polisstationen för förhör.

Brottsrubriceringen är ännu inte avgjord.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Södermanland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *